KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433 Magazine trapt af met zomereditie

Het begin van een nieuw seizoen is altijd een prachtige en interessante periode. Bij alle clubs heerst er ongeacht het niveau een positieve sfeer. Iedere speler of speelsters begint weer op nul, is enorm gretig en durft te dromen van een hoofdrol in zijn of haar ploeg dit seizoen.

Voldoende reden voor 433 Magazine om dit jaar voor het eerst een zomereditie uit te brengen. Daarin kunnen we natuurlijk niet om het Europese succes van de OranjeLeeuwinnen heen. We hebben een mooie reportage met aansprekende foto’s.
Daarnaast komen een aantal trainers aan het woord over de kansen in dit seizoen. DSOV is één van de clubs waar een nieuwe gezicht voor de groep staat. In deze uitgave vertelt Bart Jansen over zijn plannen met de tweedeklasser uit Vijfhuizen die op meerdere fronten in de lift omhoog zit.

Bij FC Volendam staat met Misha Salden een nieuwe oefenmeester voor de groep. De voormalig trainer van onder meer FC Lisse begint aan zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. In deze editie vertelt Salden in het Kras Stadion over deze nieuwe uitdaging. Verder maakten we een zomerse reportage van de 433 Meerboarding Cup en waren we aanwezig bij het oefenduel van FC Lisse tegen landskampioen Feyenoord.

Het nieuwe 433 Magazine, met een geheel nieuwe, frisse look, wordt aanstaande vrijdag en zaterdag verspreid bij de clubs en andere bekende afhaalpunten.

 

  • 433 Magazine

Geef jouw reactie