KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Noordwijk en SJC starten gezamenlijke pilot

VV Noordwijk en SJC beginnen het jaar op een innovatieve manier. Beide clubs hebben de intentie om selectiespelers in de lichtingen JO13/12 en JO11/10 met elkaar te laten trainen en oefenwedstrijden te spelen tegen hogere streekgenoten.

De bedoeling is om spelers uit te dagen om met andere leeftijdsgenoten te spelen en de jeugd van Noordwijk/SJC zo extra te stimuleren in hun ontwikkeling. Het plan is om één keer in de maand een oefenwedstrijd te spelen en voorafgaand aan de wedstrijd te trainen en zijn bedoeld als extraatje. De wedstrijden, de eerste staan deze maand al gepland, en training zullen bij allebei de verenigingen gehouden worden. De samenwerking tussen beide verenigingen wordt hiermee versterkt en moet beide verenigingen een positieve impuls geven.

Voorafgaand aan zowel de trainingen als de wedstrijden zal er een selectieoverleg zijn tussen de diverse trainers, coaches en coördinatoren over de spelers die worden uitgenodigd voor de diverse activiteiten. Na elke training, oefenwedstrijd en aan het eind van het seizoen zal er uitvoerig worden geëvalueerd met de diverse betrokkenen om zodoende de kwaliteit van deze pilot te vergroten en de doelstellingen te controleren.

 

  • VV Noordwijk
  • SJC

Geef jouw reactie