KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Teylingen mikt op een klassering tussen plaats zes en negen

RKVV Teylingen had afgelopen seizoen extra duels nodig om zich te verzekeren van een nieuw jaar in de tweede klasse. Dit seizoen moet het in 2C beter voor de ploeg van oefenmeester Marc van Wonderen. De Sassenheimers treffen komend seizoen veel nieuwe en opvallend veel Haagse tegenstanders zoals Laakkwartier, VUC, GDA en HVV.

Trainer Marc van Wonderen: ‘Het is voor ons lastig in te schatten hoe sterk de competitie komend jaar is. In vergelijking met afgelopen jaar treffen we namelijk negen andere teams. Ik vind dat interessant en kijk ook zeker uit naar de Haagse ploegen, maar vooral ook weer de derby's die we spelen. Ik verwacht een competitie waarin een hoop teams aan elkaar gewaagd zijn. Het is koffiedik kijken, maar ik schat ons in tussen plek zes en negen.’

Pascal de Ridder, Jelle Vooijs en Lasse van Wijk zijn de nieuwe gezichten in de selectie van Teylingen. Zij komen over van het tweede team van buurman Ter Leede. Sepehr Safi (FC Boshuizen) en Dorus van der Voort (Kagia) zijn er niet meer bij. Op zaterdag 5 augustus speelde Teylingen al een oefenwedstrijd tegen Ter Leede 2. (zie foto). De Ridder opende tegen zijn oude club de score. Tom van der Vlugt scoorde de andere treffer voor Teylingen. Het duel eindigde in 2-2.

Op dinsdag 15 augustus begint de selectie aan het tweede deel van de voorbereiding. Teylingen oefent op dinsdag 22 augustus thuis tegen Kagia. Op zondag 27 augustus komt UVS op bezoek. De eerste drie weekenden van september staan er bekerwedstrijden op het programma.

 

 

  • RKVV Teylingen

Geef jouw reactie