KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Weekend vooraf

Voor de meeste clubs zit de eerste competitiehelft er inmiddels op. FC Lisse, VV Kagia en SC Badhoevedorp strijden komend weekend nog wel voor de punten.

FC Lisse weet na afgelopen zaterdag al dat het als nummer 1 begint aan 2017. De ploeg van trainer Robbert de Ruiter zal de marge van vijf punten op IJsselmeervogels graag willen behouden. Eenvoudig zal dat niet worden, want Quick Boys is een lastige tegenstander.

Het is de tweede ontmoeting tussen beide teams. Op de openingsspeeldag won FC Lisse thuis met 2-1 door doelpunten van Steven Olsthoorn en Thierry Monteny. De aftrap op Nieuw Zuid is om 15.00 uur. Concurrent IJsselmeervogels speelt uit tegen het onberekenbare SteDoCo.

Voor Kagia staat in 3B de op papier niet heel eenvoudige uitwedstrijd in Heemstede tegen VEW op het menu. Bij winst nemen de adepten van Anton Wijsman de koppositie van FC VVC, dat niet in actie komt, weer over en dat blijft dan ten minste tot 21 januari 2017 zo.

SC Badhoevedorp neemt bij de rentree in het standaardvoetbal een positie in de middenmoot in de vijfde klasse in. Bij winst op het laag geklasseerde Nieuw Sloten stijgt Badhoevedorp van plek zeven naar zes. Een belangrijke zege boekte de club al op een ander terrein. Op het complex is inmiddels gestart met de aanleg van een nieuw (veilig) kunstgrasveld.

 

  • FC Lisse
  • VV Kagia
  • SC Badhoevedorp

Geef jouw reactie