KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

S.V. Hoofddorp geeft nieuwe selectie vorm

De technische commissie van S.V. Hoofddorp is samen me de nieuwe hoofdtrainer Jethro Abram de afgelopen periode druk bezig geweest met het samenstellen van de zondagselectie voor komend seizoen.

S.V. Hoofddorp heeft inmiddels de toezegging van een groot aantal spelers dat zij ook komend seizoen voor de club actief willen blijven. Dit zijn keepers Donovan Partosoebroto en Danny de Bruijn en verdedigers Raymon Breedijk, Nick Witschge, Yannick Steffens, Tuncay Yener en Tom Boot. Ook Olaf Schell, Wibout de Vetten en aanvallers Lars van Rijn, Revelinio Vermeer, Sven Wierda en Jasmin Ramic zijn komend seizoen op de IJvelden te bewonderen.

Daarnaast begroet S.V. Hoofddorp ook drie nieuwe spelers. Aanvaller Kobina Plange keert na twee jaar bij AFC’34 weer terug. Ook middenvelder/aanvaller Stefan Smal maakt de overstapt vanuit Alkmaar naar Hoofddorp. Sergio Comvalius komt over AGB en kan met zijn snelheid en techniek op iedere aanvallende positie voor doelpunten zorgen.

Jeffrey Mols stopt i.v.m. blessureleed met selectievoetbal en stapt over naar het vierde. Met de overige spelers van de zondagselectie wordt getracht om op korte termijn duidelijkheid te krijgen wat betreft de plannen voor volgend seizoen.

 

  • S.V. Hoofddorp
  • Jetro Abram
  • Sergio Comvalius
  • Stefan Smal
  • Kobina Plange

Geef jouw reactie