KNVB regio West 1 en West 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Lisse trapt oefencampagne af tegen Feyenoord

FC Lisse heeft de eer om de oefencampagne van Feyenoord te openen. De ploeg van trainer Robbert de Ruiter ontvangt de landskampioen op zaterdag 8 juli op Ter Specke, aanvang 16:00 uur.

Voor Lisse-spelers Hanne Hagary, Rowdy van der Putten en Martin van Eeuwijk is het een weerzien met de club waarvoor ze in hun jeugdjaren uitkomen. FC Lisse is maatschappelijk partner van Support Casper. Casper van Eijk is de clubarts van Feyenoord.

Feyenoord speelde eerder op Ter Specke. Op 21 augustus 1984 kwam de landskampioen uit Rotterdam-Zuid voor de eerste keer naar Ter Specke om tegen een mix te spelen van FC Lisse-zaterdag en FC Lisse-zondag. Deze wedstrijd werd door 2.600 toeschouwers bijgewoond. FC Lisse verloor met 9-0.

De toenmalige vice-voorzitter van FC Lisse Wim Randsdorp was echter na afloop van dit duel een tevreden mens. ‘Het belangrijkste is dat de inwoners van Lisse en de regio een gezellige avond hebben gehad. De bevolking verdient dit van ons als FC Lisse.’ Bij FC Lisse stond op het middenveld Frans van der Laan. De nu 69-jarige Frans trapt in 2017 nog wekelijks zijn balletje bij de veteranen 1 van FC Lisse.

Informatie over de kaartverkoop zie de clubsite van FC Lisse.

  • FC Lisse

Geef jouw reactie