KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SJC omzeilt lastige klip in Meppel

SJC heeft de eerste periodetitel in de hoofdklasse voor het grijpen. Door de enigszins geflatteerde 2-3 zege in Meppel op MSC bleef de riante marge van zes punten op de runner-up Achilles 1894 in tact. Een punt in de thuiswedstrijd tegen Leonidas, de huidige nummer vier, is komende zondag zo voldoende om deze prijs op te eisen. Als dat niet lukt, heeft SJC nog de uitbeurt tegen SDO achter de hand.

In Drenthe kreeg SJC de punten zeker niet cadeau. Na ruim een half uur nam het wel de leiding. Tom Duindam reageerde alert op een rebound (0-1). Het mooiste doelpunt van de middag was zonder twijfel de 0-2. Dandy van Steenvoorden schoot de bal loepzuiver in de kruising.

Kansen om de voorsprong te vergroten, waren er onder zware weersomstandigheden zeker. Het was echter MSC dat scoorde. (1-2). SJC raakt niet in de war en bouwde via Duindam, op aangeven van David Verwij, de marge weer uit naar twee (1-3). De tweede treffer van de Meppelers viel pas in de extra tijd en deed zodoende nauwelijks pijn.

Fotobijschrift: Uit een assist van David Verweij maakt Tom Duindam de 1-3 voor SJC.

Foto: Johanna Wever/SJC    

  • SJC

Geef jouw reactie