KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Spanning stijgt voor regioclubs

Voor een groot aantal clubs in ons verspreidingsgebied begint de spanning tot ongekende hoogte op te lopen.  

In de derde divisie A vervolgt FC Lisse zaterdag de race om het kampioenschap met een thuisduel tegen middenmoter ONS Sneek. IJsselmeervogels, dat eveneens 61 punten heeft, begint een half uur later aan de uitwedstrijd tegen Jong Groningen.

Ter Leede heeft in eigen huis tegen Zwaluwen Vlaardingen iets goed te maken na de onverwachtse uitglijder tegen Jodan Boys. Concurrent Achilles Veen ontvangt in de hoofdklasse A Hoek en het ook nog niet kansloze Spijkenisse gaat in Amsterdam op bezoek bij Swift.

Ook in de derde klasse B is de climax in de titelrace aanstaande. FC VVC en Kagia hopen allebei nog op de hoofdprijs en hebben daarbij stevige concurrentie van Blauw Wit-Beursbengels, dat momenteel de ranglijst aanvoert. VVC speelt in Amsterdam tegen VVA/Spartaan. Kagia neemt het op tegen SCW en zullen er alles aan doen om de druk op de koploper maximaal op te voeren.

Voor SV Overbos zijn in 2A de zorgen alleen maar toegenomen. De Hoofddorpers kregen van de KNVB drie punten in mindering en moeten de wedstrijd tegen concurrent Hellas Sport overspelen in Zaanstad vanwege het onreglementair opstellen van Sven Wierda. De club is tegen deze straf in beroep gegaan.

Programma zaterdag 29 april:
Derde divisie A FC Lisse – ONS Sneek
Hoofdklasse A Ter Leede - Zwaluwen
2B SV Overbos - OSV
3B Arsenal - UNO
3B SCW - Kagia
3B VVA/Spartaan - FC VVC
3B S.V. Hoofddorp vrij
4E Pancratius vrij

 

  • FC VVC
  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • SV Overbos
  • Kagia

Geef jouw reactie