KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ajax komt naar Hoofddorp

Op zondag 10 december 2017 organiseert Ajax, onder de naam Amsterdam Youth Indoor, een prachtig topzaalvoetbaltoernooi voor de O9- en O10- pupillen. Het fraaie sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA) in Hoofddorp is dit jaar de speellocatie.

Diverse amateurpartners van Ajax zoals de Koninklijke HFC, Foreholte en S.V. Hoofddorp zullen op deze dag strijden voor een plaats in het hoofdtoernooi op zaterdag 13 en zondag 14 januari. Ook Ajax en diverse andere, aansprekende BVO’s zullen dan hun opwachting maken en dat wil natuurlijk geen enkel, talentvol amateurspelertje missen.

In iedere leeftijdscategorie zijn er vier startplekken te verdienen. De eerste wedstrijden voor de 09 beginnen op zondag 10 december om 9.00 uur. De 010 start om 13.30 uur. De eindstrijd vangt aan rond de klok van 17.15 uur. Op de zaterdag 13 januari zullen de 09 teams strijden in het hoofdtoernooi en op de zondag 14 januari zijn de 010- teams aan de beurt. De liefhebbers van jeugdvoetbal op hoog niveau zijn natuurlijk op alle drie de dagen van harte welkom in het SKWA in Hoofddorp.

 

Foto: AFC Ajax 

  • Amsterdam Youth Indoor
  • Ajax
  • SKWA

Geef jouw reactie