Uitslagen

Mengerink helpt Katwijk in blessuretijd aan winst

Op een bijna lege voetbalzaterdag kwam VV Katwijk wel in actie in de tweede divisie. De koploper ontsnapte in de Betuwe aan puntverlies tegen FC Lienden. Marciano Mengerink, wie anders, hielp Katwijk in de extra tijd aan de verdiende zege (1-2).

Mengerink was tien minuten na rust ook verantwoordelijk voor de openingstreffer voor de bezoekers. Danny van den Meireacker scoorde vanaf de strafschopstip de gelijkmaker. Titelconcurrent Kozakken Boys hield in eigen huis VVSB met moeite van het lijf (3-2). De onderlinge marge blijft zo zes punten. De equipe uit Werkendam heeft nog wel een extra wedstrijd in het vooruitzicht.

Komende zaterdag treffen zowel Katwijk als Kozakken Boys met respectievelijk AFC en TEC een laagvlieger.