KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Geslaagde eerste speelavond Hoofddorp 433-toernooi

Het JO12-2 team is de eerste finalist van het onderlinge en door 433 Magazine gesponsorde toernooi voor de jeugd van SV Hoofddorp. De talenten van deze ploeg toonde zich op zeer geslaagde eerste speelavond sterker dan JO 13-2 en JO 12-3.

Nadat de JO12-3 de penaltyserie had gewonnen, werd de wedstrijd op overtuigende wijze met 7-0 gewonnen door de JO12-2. De spelers van de JO12-3 deden er wel van alles aan om meerdere doelpunten te voorkomen, maar door goed combinatievoetbal en een paar prachtige afstandsdoelpunten stond het team van JO12-2 als snel op achterstand. In de 2e helft was de strijdlust van JO 12-3 nog steeds volop aanwezig en door goed verdedigen werden nog aantal doelpunten voorkomen.

De 2e wedstrijd was een stuk spannender en liet de JO12-2 opnieuw zien dat ze tegen het team JO12-3 goed stand konden houden door continu door te jagen. Helaas kon de keeper de 1-0 niet voorkomen na mooie safe en waren het prachtige aanvallen van JO12-3 met mooie doelpunten. De eer kon door de JO12-2 worden gered door een prachtige lob, nadat de keeper te ver was uitgelopen. Uitslag 3-1.
Voor de 3e wedstrijd stond er nog veel op het spel. Het team van JO12-3 had veel doelpunten nodig om de winnaar van de avond te kunnen worden. Dit was een moeilijke opgave en ondanks het prachtige eerste doelpunt via een afstandsschot bleek het moeilijk om te scoren Uiteindelijk eindigde de score op 0-4 en bleek dit net niet genoeg voor de finaleronde.

Na afloop waren Koen (keeper JO 12-3), Ruben (JO12-2) en Quinn (JO13-2) zeer enthousiast omdat ze lekker hebben kunnen voetballen en het ook bijzonder is om ’s-avonds een toernooi te mogen spelen. En daarin stond dit trio spelers niet alleen.

 

 

  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie