Uitslagen

FC VVC figureert op eigen veld tegen Zandvoort

SV Zandvoort blijft op koers in 3B en schudde met FC VVC weer een concurrent van zich af. De kustbewoners declasseerden de Nieuw-Vennepers op eigen veld met 1-6 en blijven koploper. Stormvogels en Pancratius volgen op twee punten. De ploeg van Van Roon staat inmiddels al zeven punten achter op de koploper.

Topscorer Bud Water van Zandvoort, die twee weken achter elkaar een hattrick scoorde, was in de rol van de aangever de grote kwelgeest voor FC VVC. De eerste twintig minuten kon de ploeg van Rini van Roon het nog aardig bijbenen. Na de 0-1 van Berg stortte de gastheer echter in. Vijf minuten kon VVC- doelman Thierry Wesseling voor de tweede keer de bal uit het doel halen middels Kas de Vries 0-2. Na een dik half uur stond de teller op 0-3. Jesse de Haan gooide definitief de wedstrijd op slot. Twee minuten later deed ook Kas de Vries nog een duit in het zakje. Het verder beperken van de schade, was zo het enige wat VVC nog restte.

Dat wist ook uitblinker Wesseling maar al te goed. ‘Natuurlijk is het lekker om goed op dreef te zijn. Feit blijft wel dat je er zes tegen krijgt en dat voelt niet lekker aan. We komen achter na twintig minuten en toen ging het even snel. Eigenlijk hadden we de eerste helft niets te vertellen. In de tweede helft spelen we iets beter. Het was jammer dat Jamil (Da Cruz, red.) twee maal de paal raakt. We hebben toch nog een aantal andere kansen gekregen en Ruben (Guda, red.) maakte nog de 1-4. Zandvoort speelde een goede wedstrijd en dat verklaart dan ook deze nederlaag.’