KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Bayern München opent jacht op treble in nieuwe outfits

Een nieuwe trainer, nieuwe spelers en een nieuw trainingspak. Zo begon de selectie van Bayern München aan het vorig seizoen. Met Carlo Ancelotti als opvolger van de naar Manchester City vertrokken Pep Guardiola. Hij kreeg de opdracht van de Duitse recordkampioen de duidelijke opdracht om weer kampioen worden. Twee spelers werden er aangetrokken om de sterke selectie nog sterker te maken.

Wonderkind Renato Sanches kwam over van Benfica en Mats Hummels maakte de gevoelige overstap van Borussia Dortmund naar ‘Der Rekordmeister.’ Tijdens elke training werkte de selectie keihard om kampioen te worden. De rode Adidas broek getailleerd om de benen. Een rode sweater met duimgaten strak om de torso. Of de andere editie met een donkergrijze broek en een grijze sweater. Het Bayern München pak als een verlengstuk van het lichaam.

Allemaal zodat de spelers comfortabel konden werken aan hun skills en zich perfect konden voorbereiden tijdens de warming-up in de Allianz Arena. Na een periode gelijk op te gaan met de verrassing RB Leipzig, liep Bayern al snel uit tot een riante voorsprong. Dat hield de selectie makkelijk vast tot het einde van het seizoen. Een selectie van wereldklasse. Arjen Robben, Franck Ribéry en Douglas Costa zorgden wekelijks voor goals en goed voorbereidend werk.

In de spits was Robert Lewandowski met dertig doelpunten ongenaakbaar. Op het middenveld jaagde de motor Arturo Vidal wedstrijd na wedstrijd elke bal na. Daarbij creëerde hij samen met Thiago veel kansen voor ploeggenoten met uitstekende steekpassen. Philip Lahm zette vaak op nummer 6 de lijnen uit. De verdediging stond als een huis met een centraal duo van absolute wereldtop. Jerome Boateng en Mats Hummels zochten altijd van achteruit de aanval. In het doel stond fenomeen Manuel Neuer, op dit moment één van de beste keepers ter wereld. Deze spelers hebben ervoor gezorgd dat Bayern München hun titel weer kon verdedigen met dominant voetbal. Een team dat constant in beweging is. De spelers van Bayern München verwenden de voetballiefhebbers met prachtige doelpunten en flitsende acties.

De Champions League werd niet gepakt, het Real Madrid met Cristiano Ronaldo was te sterk. Het komende voetbalseizoen gaan de spelers voor de treble. Carlo Ancelotti blijft ook dit jaar de coach. De selectie zal wel worden vernieuwd tijdens de transferperiode. De spelers gaan in het nieuwe rood-blauwe Bayern München pak trainen. Een blauwe trainingsbroek gecombineerd met een rode sweater. Daarnaast heeft Adidas ook een mooie Bayern München presentatiepak uitgebracht. Kortom de spelers zijn klaar voor het komende seizoen. Uiteraard spelen zij met mooi voetbal weer voor de prijzen, wij zien ernaar uit!

 

  • Bayern München
  • voetbal
  • Duitsland
  • kampioen
  • seizoen 2017 / 2018

Geef jouw reactie