KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SPORT 2000 Absolute Teamsport Haarlem ademt voetbal

Een walhalla voor de voetballiefhebber. Het is omschrijving waar veel klanten van SPORT 2000 Absolute Teamsport Haarlem zich in kunnen vinden. Bij SPORT 2000 aan de Generaal Cronjéstraat 16 in Haarlem-Noord vind je een uitgebreid assortiment van de (nieuwste) voetbalschoenen in de meest uiteenlopende kleuren(combinaties) en de fraaiste modellen. Voor het team van eigenaar Erwin Janssen- wiens voetbalroots ligt bij Ripperda- kent een voetbalschoen geen geheimen en helpen ze graag met een kundig advies. Blink jij ook binnenkort uit op het voetbalveld?

Wanneer je binnenkomt bij SPORT 2000 Absolute Teamsport Haarlem begint het direct te kriebelen. De meerwaarde van een fysieke winkel zit hem naast de mogelijkheid voor een goed advies in de beleving en dat kunstje verstaat Erwin Janssen absoluut. Zo kun je de kleding passen in kleedhokjes met de namen home en guest. Ook staat er een voetbaltafel opgesteld waar sterspeler Neymar via een grote poster (bijna) aandachtig toekijkt terwijl hij zijn nieuwste schoenen toont. SPORT 2000 Absolute Teamsport Haarlem is een winkel waar de vele voetballiefhebbers van smullen. Dat zit hem verder zonder meer in de ruime keuze aan voetbalschoenen. Onder meer de nieuwste modellen- die ook gedragen worden door idolen als Kylian Mbappé, Neymar en Cristiano Ronaldo en met enige vorm van chauvinisme natuurlijk ook onze eigen Memphis Depay en Virgil van Dijk- worden op een uitnodigde manier gepresteerd. Enkele fraaie exemplaren worden bovendien door de grote merken op schermen geshowd via gelikte filmpjes. Daarnaast valt ook de grote variëteit aan ballen op. Liefst zou je er spontaan één pakken om je (potentiele) nieuwe schoenen direct uit te proberen.

Voor een optimale prestatie dient een voetbalschoen moet de voet perfect aansluiten en zorgen voor comfort, balgevoel en snelheid tijdens het spel. Ook het noppenprofiel van de schoen is belangrijk, omdat dit zorgt voor de grip die je hebt op de ondergrond. Sport 2000 Absolute Teamsport Haarlem, tot twee jaar geleden Soccer Center Haarlem, heeft al jaren een uitstekende naam hoog te houden in voetballand door hum brede kennis op dit terrein. Het feit dat spelers en speelsters uit heel Noord- Holland en een deel van Zuid- Holland naar Haarlem komen voor hun voetbalaccessoires zegt genoeg.

Lees het hele artikel in de volgende uitgave van 433 Magazine

  • Sport 2000 Absolute Teamsport
  • Edwin Jansen
  • Haarlem

Geef jouw reactie