KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jeugd Zwanenburg met Pasen in actie voor KiKa

Voor het tweede jaar organiseert VV Zwanenburg dit jaar met Pasen voor de jeugd een groot KiKa- voetbaltoernooi. Dit jaar zal het toernooi gehouden worden op 26 en 27 maart 2016.

In het voorjaar van 2015 organiseerde de club voor het eerst met veel succes het grote VVZ-KiKa jeugdtoernooi. Met ruim 1000 spelertjes, meer 100 teams en zo’n 100 vrijwilligers was het direct één van de grotere jeugdvoetbaltoernooien in Nederland. Naast het voetbalplezier organiseert de club dit toernooi om meer aandacht voor KiKa te vragen, maar ook om aan het einde van het KiKa-toernooi een mooie geldcheque te kunnen overhandigen aan dit goede doel.

Uit dat oogpunt wordt ook per toernooispeler een bijdrage gevraagd van €1,- Ook krijgt elk team het verzoek een extra donatie te regelen of sponsoren te zoeken voor het goede doel. Deze bijdragen komen helemaal ten goede aan KiKa.

Zwanenburg heeft al jarenlang een binding met dit goede doel. Zo hebben de jeugdteams op de achterkant van hun shirt de naam van dit goede doel staan en organiseren ze regelmatig acties.

 

  • Zwanenburg
  • KiKa-voetbaltoernooi

Geef jouw reactie