KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine

Telstar Vrouwen in actie tegen geweld

Op vrijdag 9 december speelt Telstar Vrouwen tegen PSV. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van Orange the World, de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Telstar Vrouwen grijpt deze gelegenheid aan om ook een statement te maken. Er zal gespeeld worden in een speciaal tenue welke later geveild gaat worden.

Ook worden fans opgeroepen in het oranje naar het stadion te komen om te laten zien dat ook zij tegen geweld tegen vrouwen zijn. De wedstrijd wordt om 18:00 afgetrapt in het BUKO Stadion in Velsen-Zuid. Aansluitend wordt de WK-wedstrijd Argentinië-Nederland uitgezonden op schermen. De opbrengst van de wedstrijd gaat volledig naar Orange the World NHZ en Telstar Vrouwen.

Orange the World
Orange the World is de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, tot 10 december, de Internationale Mensenrechtendag. De dagen daartussen zijn de 16 Dagen van Actie.

Kaartverkoop
Speciaal voor deze wedstrijd is er een VIP-arrangement inclusief welkomstdrankje, twee consumpties en borrelhapjes na de wedstrijd, toegang tot de Witte Leeuwen Kooi en een plaats op de VIP-tribune. Ook zijn er reguliere tickets te koop via de ticketshop van Telstar voor de standaardprijs.

  • Telstar Vrouwen
  • Orange the World

Geef jouw reactie