KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine

Noordwijk blij met inzet sportpedagoog

Dit seizoen maakt voetbalvereniging Noordwijk gebruik van de diensten van sportpedagoog Yos Lotens. Door middel van het Sportakkoord worden vanuit de gemeente gelden beschikbaar gesteld voor nieuwe sport- en beweegprojecten.

Noordwijk heeft daar op ingespeeld door een aanvraag in te dienen voor de inzet van een sportpedagoog. Omdat die aanvraag past binnen de door de overheid gestelde thema’s, is er positief op gereageerd en zijn er gelden beschikbaar gesteld. Dat betekent dat Yos Lotens regelmatig te vinden is op de velden voor begeleiding van trainers, teams en individuele (jeugd)spelers met het doel om het pedagogisch klimaat te verbeteren, of simpeler: het sporten voor iedereen nog leuker te maken.

Yos Lotens is vooral bekend vanuit het onderwijs en de judowereld. Hij geeft nog wekelijks judolessen, maar ook inspiratiesessies en clinics. Bovendien schrijft en ontwikkelt hij materiaal t.b.v. een veilig sportklimaat tegen pestgedrag, discriminatie en racisme. Lotens is op het complex van Noordwijk aan te spreken door trainers/leiders, (jeugd)voetballers, maar ook door ouders.

Noordwijk is verheugd dat gemeente de kans biedt om gebruik te maken van de diensten van deze professional om zodoende voetballen nog leuker te kunnen maken voor iedereen die bij de vereniging actief is.

 

 

  • VV Noordwijk
  • Yos Lotens

Geef jouw reactie