KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Olympia Haarlem leeft als nooit tevoren!

Ambitie tonen en deze ook durven uit te spreken. Bij Olympia Haarlem lopen ze er niet voor weg. Het vlaggenschip van de club uit Schalkwijk is onder oefenmeester Barry Tjeertes bezig aan een opmars. Daarnaast maakt Olympia Haarlem met de jeugd ook mooie sprongen voorwaarts. Robbert Breedijk heeft sinds de zomer als hoofd jeugdopleiding de taak om dit proces in goede banen te leiden.

Daarnaast is de 30-jarige Amsterdammers ook eindverantwoordelijk voor de JO 19-1. ‘Onze doelstelling met onze JO19-1, JO17-1 en JO15-1 is om binnen drie jaar te spelen op divisie niveau. Daarnaast moeten er structureel spelers doorstromen naar ons eerste elftal.’Aan de randvoorwaarden zal het niet liggen. Aan het Henk van Turnhoutpad beschikt Olympia Haarlem over een fraai complex met kunstgrasvelden. Alleen het hoofdveld is natuurgras. Daarnaast heeft de club een eigen sporthal en een gymruimte waar menig amateurvereniging jaloers op is.

Breedijk: ‘Al onze jeugdselectieteams in de bovenbouw krijgen één keer per week krachttraining onder leiding van een personal trainer en ze trainen ook nog drie keer op het veld. Daarnaast spelen we met deze teams ook geregeld oefenwedstrijden tegen betaald voetbal organisaties. We bieden kinderen zo ook een podium om zich bij deze clubs in de kijker te spelen. Het individu helpen in hun ontwikkeling staat bij ons echt voorop. We willen de beste plek voor ouders zijn om hun kinderen het voetballen te leren.’

Het volledige artikel is binnenkort te lezen in de decembereditie van 433 Magazine.

  • Olympia Haarlem

Geef jouw reactie