KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Gratis webinars voor amateurverenigingen

Het zijn onzekere tijden waarin veel wordt gevraagd van amateurverenigingen en de manier waarop ze alles draaiende kunnen houden. Om verenigingen te ondersteunen en te inspireren in deze periode organiseert de KNVB de komende weken verschillende webinars en online programma’s om vrijwilligers op een eenvoudige en laagdrempelige manier betrokken te houden bij het voetbal.

Op die manier hoop de voetbalbond de dat – zodra het verenigingsleven straks weer helemaal is opgestart – clubs en vrijwilligers weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaan. Iedere week staan er meerdere online programma’s en webinars op het programma. Aan de hand van uiteenlopende thema’s worden tal van onderwerpen besproken die betrekking hebben op het verenigingsleven. Van technisch (jeugd)beleid tot inspiratiesessies over ledenwerving en van interviews met scheidsrechters tot duurzaamheid op de vereniging.

Experts van de KNVB geven tips en praktische handvatten en ook delen we inspirerende voorbeelden van andere verenigingen waarmee clubmensen direct aan de slag kunnen.

Bron: KNVB

  • Webinars
  • KNVB

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement