KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kwartet nieuwe leden RVC Cooperatie eredivisie vrouwen

Nicole Edelenbos, Jacqueline Smit, Barbara Barend en Maureen Schlejen-Peeters zijn opgenomen in de Raad van Commissarissen van de onlangs opgerichte Coöperatie Eredivisie Vrouwenvoetbal (CEV).

De oprichting van de CEV is een gezamenlijk initiatief van de KNVB en de clubs in de Eredivisie Vrouwen om kwalitatief een belangrijke stap voorwaarts te zetten. De nieuwe CEV gaat de gezamenlijke belangen van de clubs behartigen.’We slaan samen met de KNVB een nieuwe weg in om de gehele vrouwenlinie beter te vertegenwoordigen en te gaan organiseren met meer rendement vanuit en voor de deelnemende clubs,’ zegt Edelenbos als voorzitter van de rvv. Het kwartet is aangesteld naast rvc-lid Rob Reiienga.

Sterker en aantrekkelijker
‘Met de benoeming van de rvc tonen topvrouwen uit de sport, het bedrijfsleven en media hun toewijding aan de ontwikkeling van de top van het vrouwenvoetbal. Nu is het moment dat er een slag geslagen kan worden om de Eredivisie Vrouwen nog aantrekkelijker en sterker te maken’, aldus Minke Booij, manager Vrouwenvoetbal KNVB.

Bron: KNVB

  • CEV Eredivisie vrouwen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement