KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Amateurkampioen Katwijk trapt seizoen af met open dag

Met een geslaagde open dag is het seizoen 2018-2019 officieel begonnen bij VV Katwijk. Zaterdag 11 augustus kregen alle fans op De Krom de gelegenheid kennis te maken met de vernieuwde selectie van Nederlands beste amateurclub.

Een heel leuk onderdeel was een speciale persconferentie voor kinderen. Deze kans werd door de jeugd massaal aangegrepen. Topscorer Marciano Mengerink, aanvoerder Robbert Susan, kampioenenmaker Jack van den Berg, Joey Jongman en doelman Ricardo Kieboom namen met zichtbaar veel plezier plaats achter de microfoon. Ze kregen verrassende vragen voorgelegd van de enthousiaste jeugd. Zo kreeg Susan de vraag of hij dit jaar een contract voor leven tekent. Keeper Kieboom werd gevraagd naar zijn mooiste redding van afgelopen seizoen en ook een verzoek om een handtekening op het prachtige oranje shirt werd natuurlijk gehonoreerd door Susan.

In de ochtend kreeg de jeugd een clinic aangeboden onder leiding van een aantal selectiespelers. Natuurlijk stond er ook een wedstrijd op het programma. Katwijk won de derby tegen SJC met 1-0. Wie anders dan Mengerink zorgde met een fraaie lob voor het enige doelpunt. Vooraf aan de wedstrijd werd de nieuwe selectie voorgesteld. Rond de middenstip was een podium opgesteld waar de spelers één voor één over de oranje loper onder applaus naartoe liepen.

De formatie van oefenmeester Van den Berg speelt nog twee oefenduels voor het op zaterdag 25 augustus begint aan het verdedigen van de titel. In Groesbeek wacht dan de wedstrijd tegen De Treffers.

 

  • VV Katwijk
  • open dag

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement