KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Trainers zondagselectie Hoofddorp tekenen

De vijf trainers van de S.V. Hoofddorp zondagselectie hebben in het bijzijn van een delegatie van het hoofdbestuur dinsdag hun contract ondertekend. De verbintenissen zijn voor één seizoen aangegaan met een optie tot verlenging.

Hoofdtrainer Jethro Abram is inmiddels samen met bestuurslid voetbalzaken Benno Peperkamp en de technische commissie gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het eerste elftal handhaafde zich, na de promotie, solide in de middenmoot van de 1e klasse. De wens is om met de nieuwe zondagselectie, opnieuw een stapje hogerop te komen. Daarbij blijven spelers uit eigen gelederen en uit de directe omgeving de voorkeur houden.

De Hoofddorpse zondagselectie bestaat met ingang van het nieuwe seizoen uit zondag1 en zondag2. Het derde zondag-elftal van S.V. Hoofddorp, speelt door de versmalling van de totale zondagselectie, met ingang van het komend seizoen geen selectievoetbal meer.

Op de foto: voorste rij v.l.n.r. René Wortelboer (assistent-trainer Zondag-2), Vincent Haakmat (trainer Zondag-2), Jethro Abram (hoofdtrainer), Noureddine Abdelaziz (assistent-trainer Zondag-1), Ferry Moerman (keeperstrainer).

Achterste rij v.l.n.r. Aad Grift, Hans Mols (beide technische commissie), Serge de Reus (voorzitter jeugdbestuur), Benno Peperkamp (bestuurslid voetbalzaken), Ruud van Bennekom (penningmeester), John Haakman (secretaris) en Rogier Uivel (voorzitter).

Foto: Ton Hofstra

  • S.V. Hoofddorp

Geef jouw reactie