KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SJC trapt af voor nieuwbouw

De nieuwbouw bij SJC in Noordwijk is donderdag 7 juni officieel van start gegaan. Met het leggen van de laatste tegel in de weg, die over de velden 2 en 3 loopt, werd de corridor naar de nieuwbouw een feit.

De club kan zo starten met de sloop van de bestuurs-/sponsorkamer en de bespreekruimten op de 1e verdieping boven de kleedkamers 1 tot en met 4 en de fysioruimte op de begane grond. Dit om de aanleg van een nieuw kunstgrasveld op de plek van het huidige hoofdveld mogelijk te maken.

Wethouder Gerben van Duin verrichtte onder het oog van een groot aantal leerlingen van de Brede School het knoppenwerk. Hij mocht, in de hijskraan zittend, de bewuste tegel op z’n plaats laten zakken. Wethouder Dennis Salman, voorzitter van de Sportraad Rob de Jong en Herman Meijvogel namen het het echte handwerk voor hun rekening. Zij zorgden ervoor dat de bewuste tegel wel op de juiste plaats kwam te liggen.

Als het kunstgras op het huidige hoofdveld een feit is en de competities daarop gespeeld kunnen gaan worden, is het tijd voor de aanbesteding bij een aannemer en kan er eind van het jaar 2018 met de bouw begonnen worden.

SJC zal in die periode van nieuwbouw haar wedstrijden spelen op het huidige hoofdveld en de velden 4 en 5. Op het huidige veld 2, direct links na de ingang van het complex, zal een tijdelijk onderkomen verrijzen.

Foto: Johanna Wever

  • SJC
  • nieuwbouw

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement