KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Asv LEBO in nieuwe thuishal op jacht naar eerste punten

Zaalvoetbal eredivisionist Asv LEBO speelt vrijdagavond 18 november haar eerste thuiswedstrijd in een nieuw onderkomen: het Calvijn College. De regerend landskampioen verlaat de Sporthallen Zuid om naar Nieuw-West te verhuizen. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen WSV/Shoepimp, aanvang 21.30 uur, wordt de nieuwe sporthal aan de Pieter Calandlaan 3 geopend.

Verenigingsmanager Nick van Teeffelen: ‘De mogelijkheden op facilitair gebied worden zo veel beter. Ook kan het zorgen voor een extra stukje binding met het Calvijn College.’ Een aantal spelers van Lebo is ook als docent aan de school verbonden.

De club heeft tien losse tribunes aangeschaft om 500 toeschouwers kwijt te kunnen voor eredivisiewedstrijden. De derby tegen ‘t Knooppunt en mogelijke play-offduels zullen nog wel in de Sporthallen Zuid gespeeld worden. Om dit laatste te bereiken, zal de regerend landskampioen snel veel punten moeten halen. Na zeven competitiewedstrijden staat Asv LEBO, waar trainer/coach Calvin Blankendal onlangs zijn comeback maakte als speler, nog steeds op nul punten.

 

  • Asv LEBO

Geef jouw reactie