KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Katwijk steunt Molenaar via benefietwedstrijd

De selectie van VV Katwijk organiseert met hulp van oud- teammanager Karim Hajji en enkele supporters een benefietwedstrijd voor Sander Molenaar. Doel is om de huidige teammanager een hart onder de riem te steken in zijn gevecht tegen de gevreesde ziekte.

De huidige selectie van Katwijk neemt het op donderdag 25 januari, aanvang 18.45 uur, op tegen een mix van oud Katwijk, DOTO, Delta Sport en ASWH- spelers. De wedstrijd zal 2 keer 30 minuten duren. Katwijk roept iedereen op om samen met ons voor de wedstrijd een witte ballon op te laten stijgen. Deze ballonnen staan symbool voor een ieder die strijd tegen kanker.

Tijdens de rust van de benefietwedstrijd speelt Katwijk JO10-1 en JO10-2 tegen de talenten JO9 van Feyenoord. Luka en Dani Molenaar, de twee zoons van Sander en zijn partner Daniëlle, spelen bij de Rotterdammers.

De opbrengst van deze avond schenkt VV Katwijk aan Stichting Juul. Deze stichting heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om het Prinses Maxima Centrum in Utrecht te ondersteunen ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker.

Foto: Facebook VV Katwijk

  • Sander Molenaar
  • VV Katwijk
  • benefietwedstrijd

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement