KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433 Meerboarding Cup toe aan achtste editie

Op zondag 9 juli wordt in Hoofddorp weer sportief gestreden tijdens de 433 Meerboarding Cup 2017. De populariteit van het jaarlijkse toernooi blijkt wel uit het aantal inschrijvingen. Ongeveer de helft van het aantal beschikbare plekken is al weer ingevuld. In totaal is er ruimte voor twintig teams. Speellocatie is dit jaar, na de geslaagde primeur in 2016, opnieuw het veld bij Restaurant Lieveling aan de Toolenburgerplas.

Iedereen boven de zestien jaar kan meedoen. Verenigingen, bedrijven-, familie- , vrienden- of vriendinnenteams kunnen zich allemaal aanmelden. Lekker sportief bezig zijn en vooral met elkaar heel veel plezier hebben, staan op de eerste plaats', zegt medeorganisator Marnix Bakker. De inschrijving kost € 150,00 per team en is inclusief een BBQ of lopend buffet na afloop. Een team bestaat uit maximaal zes spelers/speelsters waarbij er iedere keer slechts vier in het veld mogen staan. De wedstrijden worden gespeeld in de mobiele boardingvelden van 15 bij 21 meter van medeorganisator Mijnsport BV, duren twaalf minuten en staan onder leiding van gediplomeerde scheidsrechters. Een spektakel is gegarandeerd!

Net als vorig jaar wordt het veld aangekleed met allerlei speelattributen voor kinderen zoals verschillende springkussens, een pannaveld, gatenschietspel en nog veel meer leuke spelactiviteiten.

De drie organisatoren van de 433 Meerboarding Cup hebben er zin in. ‘We willen ieder jaar weer een leuk en sportief evenement neerzetten. Wij willen groeien, maar dat gaat niet zonder sponsoren en deelnemende voetbalteams. Het moet een dagje uit zijn voor iedereen die komt kijken of deelneemt aan de Meerboarding Cup.’

Meer informatie zie de Facebookpagina van de Meerboarding Cup of neem, ook voor teaminschrijvingen, contact op met Cees Nuijens. E-mail cees@meersportief.nl.

  • Meerboarding Cup

Geef jouw reactie