KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SC Badhoevedorp heeft er een aantal kampioenen bij

Vier teams van SC Badhoevedorp hebben de voorjaarscompetitie afgesloten met het kampioenschap. De C2, D3, E5, E7 waren allemaal de sterkste in hun afdeling.

De C2 presteerde in de vierde klasse zeer sterk. Na 8 wedstrijden waren ze al onbereikbaar voor de rest en werd het team ongeslagen kampioen. In de twee resterende wedstrijden tegen hekkensluiter Buitenveldert ging de uitwedstrijd verrassend genoeg verloren met 5-4. Een week later dat even middels een 8-0 zege even rechtgezet.

Ook de cijfers van de D3 zijn indrukwekkend. Alle tien de wedstrijden in de vijfde klasse werden gewonnen enliefst 92 doelpunten gescoord. In de najaarsreeks speelde dit team als O-12, maar dat bleek als eerstejaars team toch een beetje te hoog gegrepen. Het team eindigde daar troosteloos onderaan. Voor de voorjaarsreeks werd het team als D3 ingeschreven. Het kan verkeren.

De E5 haalde uit tien wedstrijden in de zesde klasse 27 punten en bleven zo ook al andere teams royaal voor. De E7 haalde net als runner-up Nieuw Sloten E6 24 punten, maar haalde op basis van een beter doelsaldo de titel binnen.

Fotobijschrift: De kampioenen van de D3

  • SC Badhoevedorp

Geef jouw reactie