KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Sporting Martinus showt nieuw licht

Vrijdagavond 28 februari belooft een mooie avond te worden bij Sporting Martinus. De club uit Amstelveen neemt op deze dag de fraaie nieuwe led-verlichtingsinstallatie op een feestelijke manier in gebruik. Op het hoofdveld is om 19.00 uur een spectaculaire lichtshow te zien. Vervolgens zijn er wedstrijden voor (heel) jong en (aardig) oud.

Onder de bezielende leiding van Henk Blom (foto) en de steun van verschillende financieringsbronnen en sponsors is het Sporting Martinus gelukt om deze led-verlichting te realiseren en daarmee weer een nieuwe stap op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid te zetten.

Om dit te benadrukken is er deze avond een prominente rol weggelegd voor de jongste en oudste jeugd weggelegd. Na de officiële opening zijn er spannende wedstrijdjes tussen de jonge spelers van de Champions Cup en World League. Om 20.00 uur nemen de oudere leden het over met een fraaie demonstratiewedstrijd walking football.

Tevens kunnen de jeugdleden op de foto met grote afbeeldingen van Frenkie de Jong en Jackie Groenen. In de kantine is er ook informatie aanwezig over De Vrienden van Sporting Martinus, het bestellen van het jubileumboek, de Nationale Voetbaldag op 3 juni en de opzet van een 7x7 competitie en is er een kraam met sportkleding aanwezig.

 

  • Sporting Martinus
  • led-verlichting

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement