KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SC Badhoevedorp investeert in kunstgras en LED-verlichting

De leden van SC Badhoevedorp hebben tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering bijna unaniem ingestemd om zelf partieel te gaan investeren in een kunstgrasveld en daarbij zelf LED-verlichting aan te leggen en deze tevens op het softbalveld te laten plaatsen.

Voorzitter Erik Boland lichtte tijdens de vergadering in over de stand van zaken van de verhuizing van het complex en waarom wij nu deze investeringen willen gaan doen. “Wij willen onze leden optimaal faciliteren in het beoefenen van hun sport. Met deze investeringen doen wij dat optimaal. Een goed verzorgde accommodatie kan ook een aanzuigende werking hebben voor nieuwe leden, waardoor de club lekker kan blijven groeien.”

Het investeringsbedrag zal na aftrek van 30% subsidie zo’n € 90.000 bedragen. De club draagt daar zelf € 50.000 van. Het restant zal gefinancierd worden door (leden)acties en sponsors. Om de hogere lasten te kunnen dragen zullen de contributies voor de veldvoetballers licht gaan stijgen.

De leden- en sponsoracties zullen op korte termijn worden uitgewerkt aan de leden worden gepresenteerd. Direct na afloop van de vergadering kreeg het bestuur al enkele financiële toezeggingen voor het realiseren van de plannen.

In het aprilnummer van 433 Magazine was een interview te lezen met voorzitter Erik Boland.

  • SC Badhoevedorp

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement