KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC VVC - Bob Strijbostoernooi 2016

Van zaterdag 26 maart t/m maandag 28 maart 2016 is het weer zover, het jaarlijkse terugkerende grootste jeugdvoetbaltoernooi van Haarlemmermeer. Het driedaagse jeugdtoernooi op de velden van FC VVC tijdens Pasen is een begrip in de regio.

Alle categorieën zijn vertegenwoordigd. In totaal zullen er meer dan 220 teams meedoen van de talentjes en Champions League, t/m de A-junioren. Ook de meisjesteams zullen weer strijden om de prijzen. Het toernooi wordt georganiseerd door vele vrijwilligers (scheidsrechters, kantinemedewerkers, verkeersregelaars, omroepers, EHBO-ers en nog vele anderen) die ervoor zorgen dat iedereen een aangename dag kan beleven, maar bovenal kan genieten van leuk voetbal.

Bob Strijbos
Het toernooi is vernoemd naar de heer Bob Strijbos. Op 27 mei 2010 is de heer Strijbos op 79- jarige leeftijd overleden. ‘Ome Bob’ is van grote waarde geweest voor het voetbal in de regio. De heer Strijbos was sinds de jaren '60 intensief betrokken bij heel veel clubs in Haarlemmermeer, o.a. bij SC Badhoevedorp, VV Nieuw-Vennep, SVOW en FC VVC.

Foto: FC VVC

  • FC VVC
  • Bob Strijbos
  • jeugdvoetbaltoernooi Pasen

Geef jouw reactie