KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Rots in de branding bij Valken'68

De 29- jarige centrale verdediger Chris de Lange heeft het bij Valken’68 zeer naar zijn zin. De formatie uit Valkenburg bestaat uit technisch vaardige spelers die gezamenlijk renderen als een geoliede machine. Op het moment van het stopzetten van de competitie stond Valken’68 op de eerste plaats in de competitie en promoveerde zo naar de eerste klasse. De Lange die in het verleden ook speelde voor Katwijk 2 en Voorschoten’97 kijkt er naar uit om zich met zijn teamgenoten te bewijzen op dit niveau.

‘Ik zie het wel zitten het nieuwe seizoen in de 1e klasse en ben erg nieuwsgierig waar we ingedeeld worden. Het wordt in de afdeling Amsterdam of in de afdeling Rotterdam. Amsterdam heeft mijn voorkeur. Ik heb veel voor mezelf getraind en ben dus fit. We krijgen weer een herkansing in de 1e klasse na zoveel jaar en die moeten we met beide handen pakken. Wat de concurrentie in de groep betreft, doe ik er alles aan om de trainer te overtuigen dat hij niet om me heen kan. Ik wil optimaal presteren’, aldus De Lange.

Door corona is het nog de vraag hoe en wanneer het seizoen opgestart wordt. In augustus is de voorbereiding qua oefenwedstrijden en in september de competitiestart, zo is de bedoeling.

Tekst: Hennie van de Weerd

 

  • Valken68
  • Chris de Lange

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement