KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Website ikzoekeentoernooi.nl blijkt schot in de roos

Welke trainer of coach kent het niet? Heel graag een toernooi willen spelen met het team, maar niet weten waar je moet beginnen om te zoeken welke toernooien er zijn. Vaak zijn het de teambegeleiders die op pad worden gestuurd om een geschikt toernooi te vinden.

Zo ook bij Haarlem-Kennemerland. Regelmatig krijgt Karim Elhasnaoui in zijn functie als hoofd jeugdopleiding de vraag of hij een overzicht heeft met toernooien of dat hij kan helpen met het vinden van een toernooi. ‘Ik merkte dat dit best een tijdrovende klus was’, aldus Karim.

In december is bij hem het idee ontstaan om de website ikzoekeentoernooi.nl. op te richten waarop verenigingen hun toernooien kosteloos kunnen aanmelden. ‘In de eerst versie van de website was het heel basic opgezet en stuurden verenigingen een mailtje met daarin de informatie. In de eerste weken werd er direct heel veel gebruik van gemaakt. Door het hoge aantal aanmeldingen en bezoekersaantallen besloot ik in januari de site te herbouwen, zodat het makkelijker bij te houden is. Het belangrijkste was dat er een aanmeldformulier moest komen en een kalender waarin bezoekers kunnen filteren op data en leeftijdscategorie. Dat het een populaire site zou gaan worden, had ik wel verwacht. Dat er inmiddels duizenden bezoekers zijn geweest, overstijgt de verwachtingen.

Het is leuk om te zien hoe positief dit initiatief is verwelkomd. Heel veel leuke mailtjes met bedankjes, maar ook partijen die zich als partner aanmelden, zodat wij ook op hun website te zien zijn. Dit allemaal non-profit, maar puur gericht om elkaar te helpen. Ik hoop dat ikzoekeentoernooi.nl steeds bekender wordt in Nederland en het collega trainers blijft helpen in hun zoektocht naar een geschikt toernooi.'

  • Ik zoek een toernooi
  • Haarlem- Kennemerland

Geef jouw reactie