KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine

Edwin Van der Sar toernooi bij Foreholte prooi voor Sparta

Zondag 22 april stond bij Foreholte in het teken van de twaalfde editie van het Edwin van der Sar toernooi. Het publiek werd op een zonnig sportpark Elsgeest getrakteerd op mooie, sportieve en spannende wedstrijden tussen O12 teams van Foreholte, Hillegom, Voorschoten ’97, VVSB, Katwijk, FC Lisse, Noordwijk en Ter Leede . Ajax, AFC Amsterdam, Sparta Rotterdam en FC Utrecht waren met hun O11 ploeg aanwezig.

De aftrap van het toernooi werd verricht door Rien en Joe van der Sar, vader en zoon van Edwin. Hierna nam Foreholte het in het openingsduel op tegen Ajax. Na een zinderende finale tegen Katwijk, dat na strafschoppen werd verslagen, mochten de spelers van Sparta de wisselbeker van Edwin van der Sar in ontvangst nemen. De keeper van Sparta Rotterdam, Thijs Verbaan, werd tijdens het toernooi aangemerkt als beste keeper van het toernooi.

Tijdens de prijsuitreiking kregen Edwin en Annemarie van der Sar uit handen van de jeugdvoorzitter van Foreholte, Frank Dofferhoff, een cheque van 750 euro namens de sponsorcommissie. Door sponsorbijdragen van Peter van Zuijlen van Accountantskantoor Lemmers en Mart Vergouwen van I-Sec Nederland BV maakten het mogelijk om dit mooie toernooi opnieuw op de kalender te krijgen.

 

  • Foreholte
  • Edwin van der Sar toernooi
  • Sparta Rotterdam
  • Katwijk

Geef jouw reactie