KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Ter Leede te sterk voor VVSB in eerste oefenduel

Ter Leede heeft het eerste oefenduel tegen VVSB met een 1-0 zege afgesloten. Jim Gillissen was in het derde kwart van het duel trefzeker. De wedstrijd ging over drie episodes van 30 minuten zodat alle spelers aan bod kwamen. De test was van beide kanten zeer geslaagd.

Vooraf was Eric Meijers tevreden over de gang van zaken. Hij kon, net zoals zijn collega Steef Roodakkers van Ter Leede, volop experimenteren hoe zijn ploeg er voor stond. Er waren van beide kanten kansen, maar die werden niet verzilverd. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Ter Leede was in het derde bedrijf van de wedstrijd de gelukkigste.

Trainer Meijers bleef er nuchter onder. ‘Deze wedstrijd was een eerste test. Zometeen tellen de punten. We gaan er dit jaar tegenaan en proberen het verloren terrein weer te herwinnen. De selectie is breed. dus ik kan alle kanten op. VVSB heeft altijd op het hoogste niveau gespeeld en nu op het één na hoogste. Wij moeten een elftal smeden wat om de bovenste plekken mee gaat doen, want VVSB hoort daar te staan.

Er zitten in de derde divisie een paar hele goede ploegen, zoals Barendrecht, die ook niet stil hebben gezeten. Voor mij is deze competetitie ook nieuw. De tegenstanders zijn vrij onbekend omdat ik uit het zondagvoetbal kom. In de beker heb ik een keer tegen FC Lisse gespeeld. De breedte is duidelijk beter dan het zondagvoetbal. We zullen dus onze handen vol hebben aan deze competitie. Het mooie van dit vak is dat we ieder jaar weer op nul beginnen.’

Tekst: Hennie van de Weerd

  • Eric Meijers
  • VVSB
  • Ter Leede
  • Steef Roodakkers

Geef jouw reactie