KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Paastoernooien lokken vele voetballiefhebbers naar S.V. Hoofddorp

De traditionele paastoernooien van S.V. Hoofddorp zijn opnieuw zeer druk bezocht. Enkele duizenden bezoekers en spelers genoten van een tweetal jeugdvoetbaltoernooien die werden gehouden op sportcomplex de IJvelden in Hoofddorp.

Traditiegetrouw kwamen de F- en E pupillen in actie op de zaterdag voor Pasen tijdens het Jumbo Hofman Jeugdtoernooi, dat jaarlijks geheel in eigen beheer wordt georganiseerd. Ruim twintig verschillende voetbalverenigingen maakten hun opwachting.

Op maandag 28 maart, tweede paasdag, speelden de D-pupillen en C-junioren voor de 16e keer het traditionele toernooi, dat financieel mogelijk is gemaakt door Ardea Auto. Met honderden deelnemers uit de wijde regio was het toernooi ook dit jaar sterk bezet en straalt de toernooi bekendheid uit tot ver in de regio.

Voor alle deelnemende teams was er voor versnaperingen gezorgd. Beide toernooien kenden alleen maar winnaars. Voor elk team was een voetbalbeker beschikbaar. De sportiefste ploegen ontvingen ook een aparte onderscheiding.

Foto: Ton Hofstra

  • SV Hoofddorp
  • paastoernooien

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement