KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SV DIOS richt commissie op voor werving nieuwe bestuursleden

Penningmeester Tom Schrauwers en bestuurslid Jeugd. Arno Zondag hebben tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van S.V. DIOS kenbaar gemaakt hun functie neer te leggen. Na het afhaken van dit tweetal heeft eigenlijk alleen Peter Vermeulen, bestuurslid Zaalvoetbal, nog zitting in het zevenkoppig bestuur. Peter Damen (voorzitter), Erwin Wessels (secretaris) en Cor van der Lans (bestuurslid Accommodatie) hebben besloten in het belang van de club op interim basis vooralsnog door te gaan.

Tijdelijke commissie
Om het voortbestaan van DIOS te waarborgen is er tijdens de ALV een tijdelijke commissie bestaat uit: Ron de Rooij, Chantal Roubos, Ursula Masmeijer, Esther Kroon, Bart Sloep, Ronald Pauel, Hugo Muller en René Veltman in het leven geroepen. Het doel van deze tijdelijke commissie is te voorkomen dat DIOS (be)stuurloos raakt.

Door heldere functieprofielen van de verschillende bestuursfuncties op te stellen, voorzien van een duidelijke afbakening van taken en verantwoordelijkheden en het aantal benodigde uren, verwacht deze commissie een bijdrage te leveren aan de invulling van de vacatures op bestuurlijk niveau. Na akkoord van de functieprofielen door het huidige (interim) bestuur zal zo spoedig mogelijk een wervingscampagne opgestart worden onder alle DIOS-leden.

  • SV DIOS

Geef jouw reactie