KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine

S.V. Hoofddorp trakteert op feestelijk kerstdiner voor ouderen

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan, biedt S.V. Hoofddorp voor een select gezelschap ouderen een feestelijk kerstdiner aan. Op woensdag 13 december wordt de kantine door vrijwilligers omgetoverd tot sfeervol restaurant. Samen met- en onder leiding van de professionele kok van Resto van Harte, bereiden zij vanaf het middaguur een fantastisch kerstdiner voor 90 ouderen uit Hoofddorp.

Naast enkele senioren leden van de club zijn ook kwetsbare inwoners uit Hoofddorp uitgenodigd. Zij wonen hier soms al hun gehele leven en voelen daarom eenzelfde binding met de lokale gemeenschap als S.V. Hoofddorp. De uitgenodigde gasten arriveren vanaf 16.30 en worden dan begroet met een welkomstdrankje om op informele wijze kennis te maken met elkaar en met de vrijwilligers. Het kerstdiner begint om 18.00 en duurt tot circa. 20.00 uur. Voor muzikale omlijsting in kerstsfeer is gezorgd.

Grote ploeg vrijwilligers!
De club vrijwilligers die het kerstdiner bereiden, bestaat uit een groep van ca. 30 leden uit alle geledingen van de club, waaronder bestuursleden, trainers, voetballers/sters, wedstrijdsecretarissen en vele andere clubleden. Zij verlenen geheel belangeloos hun medewerking en de meesten hebben een verlofdag opgenomen bij hun werkgever. Naast hun hulp bij het voor één dag omtoveren van de kantine tot sfeervol restaurant en het bereiden van het kerstdiner, treden de vrijwilligers voor de gasten ook op als tafeldame of -heer.

Het feestelijk kerstevenement van S.V. Hoofddorp wordt mede mogelijk gemaakt door de waardevolle bijdragen van haar lokale partners Haarlemmermeerverhuur, JUMBO Hofman, Leodoor Bloembinderij en Den Boer Business Travel Services. Door de eveneens onmisbare inzet van de lokale afdelingen van het Rode Kruis, de Zonnebloem en S.V. Hoofddorp-vrijwilligers is een fantastisch evenement gegarandeerd, waardoor alle betrokken sponsors, vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en genodigden symbolisch met elkaar worden verbonden.

 

  • SV Hoofddorp
  • kerstdiner voor ouderen

Geef jouw reactie