KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Bloemheuvel nieuwe trainer Foreholte

Frank Bloemheuvel is vanaf volgend seizoen de nieuwe oefenmeester van VV Foreholte. Hij tekent op korte termijn een contract voor een jaar en volgt in Voorhout Marcel IJzendoorn op.

Bloemheuvel (47 jaar) heeft na zijn vertrek bij ARC (vorig seizoen) bewust gekozen voor een sabbatical om de accu weer helemaal op te laden. Met de Alphense club had hij wisselende successen in de eerst klasse. Voor ARC was Bloemheuvel trainer bij Ter Leede, UVS en RCL. Met de Leiderdorpers promoveerde de Alphenaar via de nacompetitie naar de eerste klasse.

‘Van verschillende kanten was er interesse, maar Foreholte was het meest concreet en handelde snel. Foreholte heeft zich bij mij gepresenteerd als een warme club met reële ambities die daadkrachtig geleid wordt. In een aantal gesprekken hebben de technische commissie en Ton Arroyo uitgelegd wat zij zochten in de nieuwe trainer. Dit bleek goed aan te sluiten bij mijn ideeën over voetbal en manier van werken’, zo licht Bloemheuvel op de site van Foreholte zijn keuze toe.

Op welk niveau Bloemheuvel instapt, is nog vrij onzeker. Foreholte staat momenteel op de laatste plaats in de tweede klasse C.

  • Foreholte
  • Frank Bloemheuvel

Geef jouw reactie