KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

VVC legt de lat hoger met bredere selectie

De selectie van FC VVC is breder geworden beaamt de 60- jarige voorzitter van VVC, Rob de Kleijn. ,,Er zijn meer mogelijkheden voor Rick (Van IJzendoorn, red.). In de breedte zoals ze dat noemen, zijn we gegroeid dus heeft Rick meer keus. ‘We hebben wat bekende spelers terug en daar zijn we heel blij mee. De technische staf kan nu meer kanten uit. We hebben daardoor nu een sterkere selectie, waardoor we zowel het 1e als het 2e beter kunnen vullen.’

'Het voorzitterschap bevalt me heel goed. Toen ik ermee begon, heb ik gezegd, ik ga het doen en dat betekent dat ook andere mensen moeten opstaan. Het andere bestuur was er een beetje klaar mee. Ik heb de klus aangenomen omdat ik wist dat ik ondersteunt zou worden. Alleen red je het ook niet. We hebben nu een goed zittend bestuur en ben daar zeer content mee. We hebben nu zes personen en missen alleen nog de man commerciële zaken. Het is moeilijk om iemand te vinden voor die functie. We hebben nu een goede ploeg staan waar ik trots op ben en iedereen draagt zijn steentje bij. En laten we de vrijwilligers niet vergeten, want die zijn heel belangrijk. We zijn heel energiek met zijn allen. We zijn altijd bezig om de selectie naar een hoger niveau te brengen. Dat is het doel waar we naar streven. Ik had het al over de vrijwilligers, want die willen we er nog meer bij betrekken. Ook in de breedte van de club.

We gaan ook het damesvoetbal er meer bij betrekken. Daar hecht ik zelf ook veel waarde aan. We willen blijven ontwikkelen. We gaan dit jaar ervoor zorgen dat zij meer aandacht krijgen en stappen maken. Ze krijgen b.v. meer training. Wat dat betreft, vind ik het leuk om voorzitter te zijn. Wat het 1e betreft, hoop ik dat we dit seizoen een periode pakken. Wij hebben ook de hoop dat we met de bovenste drie gaan meespelen. Aandacht zegt alles. Ik wil benadrukken dat we een club zijn. Niet alles is op het eerste- en tweede elftal gericht. We zijn een club met alles erop en eraan en zo hoort het ook’, besluit De Kleijn.

Tekst: Hennie van de Weerd

  • FC VVC
  • Rob de Kleijn
  • Rick van IJzendoorn

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement