KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Mehmet Simsek: 'We horen minimaal bij de eerste acht thuis'

In de derde klasse C van het zondagvoetbal is VV Zwanenburg terug te vinden op de veertiende en laatste plaats. Tijdens een trainingskamp in Groningen, dit weekend, zal de basis gelegd moeten worden voor een betere tweede seizoenshelft.

Oefenmeester Mehmet Simsek: ‘Ik geef mijn ploeg een 6,5 voor de eerste competitiehelft. Ik vind dat we als ploeg er veel beter voor hadden kunnen staan dan momenteel de laatste plaats. Dit heeft te maken voor een deel met veel langdurige blessures en afmeldingen, maar nog een groter deel met de ploeg. We zijn op de wedstrijd van Roda"23 na bijna altijd voetballend gezien de betere ploeg geweest en creëren ook heel veel kansen, maar benutten deze niet.
Dat zou je geluk kunnen noemen, maar ook een stukje concentratie, agressie om een wedstrijd te willen winnen.

We beseffen als ploeg pas de laatste vijf duels wat we kunnen en dat we een ploeg hebben die minimaal bij de eerste acht thuis hoort. Als we deze lijn weten door te trekken in de voorbereiding en de eerstvolgende competitiewedstrijd, dan moeten we van de onderste plaatsen weg kunnen komen. Ik en de ploeg hebben daar veel vertrouwen in,' aldus de trainer die bezig is aan zijn eerste seizoen bij Zwanenburg.

Het op de negende plaats, met slechts vier punten meer, genoteerde Ouderkerk is bij de hervatting van de competitie op 24 januari de eerste opponent. Een week later gaat Zwanenburg op bezoek bij Diemen, de huidige nummer vier.

In de februari editie van 433 Magazine is een uitgebreid artikel te lezen met verschillende trainers waarin ze een voorlopige tussenbalans opmaken en vooruit kijken naar het beslissende tweede competitiedeel.

  • VV Zwanenburg
  • Mehmet Simsek

Geef jouw reactie