Uitslagen

JO14-5 op overtuigende wijze naar finale 433 toernooi

De JO14-5 van SV Hoofddorp heeft zich geplaatst voor de finale van het 433-toernooi. Op de tweede toernooiavond bleek het team duidelijk de sterkste. De JO14-4 en JO15-4 hadden zo het nakijken.

Bij het nemen van de penalty’s voorafgaand aan de wedstrijden wist de JO 14-5 al een voorsprong te nemen. De eerste wedstrijd tussen JO14-5 en JO15-4 eindigde in 3-1.
In de tweede wedstrijd tussen de JO15-4 tegen de JO14-4 was het de JO15-4, die in de eerste helft met goed voetbal een 2-0 voorsprong wist te nemen. In de 2e helft liepen ze uit naar 3-0 en was te danken aan de keeper van de JO14-4 dat de score niet verder werd opgevoerd.

Uiteindelijk was de 3e wedstrijd bepalend om te weten wie de winnaar zou worden. De JO 15-4 stond voor de lastig klus om nog 5 doelpunten te scoren. Dat bleek duidelijk een te lastige opgave, want er viel slechts één treffer in het duel met de JO14-5.
De laatste finalist komt uit het rijtje JO14-6, JO15-5 en MO 15-1. Zij komen op maandag 14 oktober in het strijdperk.