KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Van der Laan selecteert Bakker en Van Dongen voor OranjeLeeuwinnen

Eshley Bakker (23) en Merel van Dongen (22) hebben van bondscoach Arjan van der Laan een invitatie ontvangen voor een trainingsstage met de OranjeLeeuwinnen in het kader van de voorbereiding op het Olympisch kwalificatietoernooi. De eerste tweedaagse, die is bestemd voor internationals die actief zijn in de Eredivisie of momenteel in Nederland trainen, is op 15 en 16 februari in Ermelo.

De volledige selectie bestaat naast de twee voormalig jeugdspeelsters van RKSV Pancratius, beide momenteel uitkomend voor Ajax, uit Kika van Es, Sisca Folkertsma, Angela Christ, Jeslynn Kuipers, Myrthe Moorees (allen PSV), Stefanie van der Gragt, Maayke Heuver, Danique Kerkdijk en Marthe Munsterman en Jill Roord en Marieke Ubachs (allen FC Twente), Desiree van Lunteren, Tessel Middag , Mandy Versteegt en Kelly Zeeman van Ajax en Manon Melis (Seattle Reign FC),

De spelersgroep voor het tweedaagse trainingskamp op 22 en 23 februari – ook in Ermelo – wordt later bekendgemaakt.

Het Olympisch kwalificatietoernooi is van 2 tot en met 9 maart in Den Haag en Rotterdam. In dit toernooi strijdt Nederland samen met Noorwegen, Zwitserland en Zweden voor kwalificatie voor de Olympische Spelen. Alleen de winnaar van het OKT plaatst zich voor Rio 2016.

Foto: KNVB

  • Eshley Bakker
  • Merel van Dongen
  • Oranje Leeuwinnen
  • trainingsstage
  • OKT
  • Pancratius

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement