KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Noordwijk rekent af met concurrent, SJC slaat slag

In de race om het kampioenschap in de derde divisie heeft VV Noordwijk zaterdag DVS’33 op een grote achterstand gezet. De ploeg van trainer Kees Zethof pakte in Ermelo de volle buit (1-2) en vergrootte zo de voorsprong tot negen punten. HSV Hoek, dat met 2-0 won van Lisse, lijkt zo de voornaamste concurrent te worden voor Noordwijk.

SJC verschafte zich onderin extra lucht door Achilles’29 met 4-2 te verslaan. Aan de Lageweg waren Rick van Dijk, Tom Duindam, Mark Turk en Youssef el Baouchi trefzeker voor de equipe van scheidend oefenmeester Sjaak Polak. Het onderlinge verschil tussen de nummers vijftien en zestien op de ranglijst liep zo op naar liefst negen punten. Om VVOG en/of Ajax in te halen, moet SJC een kloof van vijf punten zien te dichten.

In de tweede divisie won Katwijk de klassieker tegen Spakenburg met 2-1. Marciano Mengerink en Joey Jongman, uit een schitterende vrije trap, waren trefzeker voor de regerend amateurkampioen. Rijnsburgse Boys klopte Jong Sparta met 3-0. Joel Tillema, Jeroen Meefout en Furhgill Zeldenrust scoorden voor de Uien.

Foto: Johanna Wever/SJC

Fotobijschrift: Rick van Dijk (10) kopt de bal achter de keeper van Achilles ’29 

  • Noordwijk
  • SJC
  • FC Lisse
  • Katwijk
  • Rijnsburgse Boys

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement