KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Tweede titel op rij lonkt voor Noordwijk en HBC

Noordwijk en HBC zijn dichtbij een tweede kampioenschap op rij. Met nog drie wedstrijden te spelen hebben ze allebei de kansen op succes volledig in eigen hand.
Beide teams spelen nog drie wedstrijden en hebben nog één concurrent over.

In de derde divisie is Quick Boys de ploeg die Noordwijk nog van de titel kan houden. Het onderlinge verschil na 31 van de 34 duels is twee punten. Noordwijk speelt morgen (zaterdag) thuis tegen middenmoter DOVO. Een week later wacht de lastige uitwedstrijd in Zeeland tegen Hoek. Op de laatste speeldag komt laagvlieger FC Eemdijk op visite aan de Duinwetering. Quick Boys treft thuis VVOG, uit tegen ODIN’59 en sluit op Nieuw-Zuid af tegen ONS Sneek.

In de derde klasse zondag is HBC ook heel dichtbij een nieuw succes. De formatie van Jasper Ketting was vorig seizoen in de vierde klasse de sterkte en lijkt in één keer te kunnen doorstomen naar de tweede klasse. De Heemstedenaren staan weliswaar een punt achter op DCG, maar spelen in tegenstelling tot de Amsterdammers nog drie wedstrijden. VVH/Velserbroek is zondag de eerst opponent. Daarna volgt het uitduel tegen Zwanenburg, dat de punten onderin nog heel hard nodig heeft, en in de laatste wedstrijdronde wacht thuis middenmoter Ouderkerk. DCG is dan vrij. De Meer (uit) en Alliance’22 (thuis) zijn de resterende hindernissen voor DCG.

Fotobijschrift: Supporters van Noordwijk vieren het kampioenschap in de hoofdklasse in 2018.

  • Noordwijk
  • HBC

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement