KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hoofddorp strikt Hyde Park als nieuwe hoofdsponsor

SV Hoofddorp heeft in Hyde Park een sterke partner gevonden. Hyde Park, de nieuwe woonwijk op Beukenhorst-West, is de nieuwe hoofdsponsor van de club en ondersteunt zo de vereniging bij de promotie van de voetbalsport in het algemeen.

In aanwezigheid van JO15-2 en onder het genot van een glas champagne werd zaterdag 6 juli de driejarige overeenkomst met Hyde Park ondertekend. Project directeur Lars van Engelen en sales manager Jeffrey van Aalst namens Hyde Park als wel het voltallig bestuur van S.V. Hoofddorp waren hierbij aanwezig.

‘Als Hyde Park voelen we ons verbonden met Hoofddorp. De sponsoring van S.V. Hoofddorp zien we niet alleen als een bevestiging van de duurzame samenwerking die met de voetbalclub aan willen gaan – daarom direct een overeenkomst voor drie jaar – maar ook van de langdurige relatie die we met Hoofddorp als stad willen opbouwen. in dat licht ook belangrijk en plezierig dat Hoofddorpers de weg naar Hyde Park hebben gevonden. We hebben inmiddels meer dan 5.000 geïnteresseerden voor onze woningen, meer dan 3.500 zijn afkomstig uit Haarlemmermeer’, aldus Lars van Engelen.

Foto: Jeroen van der Werf

  • SV Hoofddorp
  • sponsoring
  • Hyde Park

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement