KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC Lisse J015-7 blij met nieuwe sponsor

Voor het team JO15-7 van FC Lisse was zaterdag 7 oktober een speciale dag. Met dank aan sponsor SBR vloeren en interieur ontvingen zij nieuwe trainerspakken. Ook de coaches/trainers van het team werden niet vergeten. Zij ontvingen nieuwe coachjassen.

De jongens van JO 15-7 spelen al een aantal jaar met elkaar en winnen niet al te vaak. Vorig seizoen verloren zij zeker in het begin met dubbele cijfers. Door twee keer in de week te trainen en de hoofden rechtop te houden, presteerden zij het toch om aan het eind van het seizoen een paar wedstrijden winnend af te sluiten. Dit seizoen zijn er drie nieuwe spelers bijgekomen en gaat het gelukkig beter. De eerste competitiewedstrijd werd gewonnen en de laatste twee duels werden nipt verloren.

Iedereen komt weer twee keer in de week trainen o.l.v. Erwin Roks en Frank Paff. Op de wedstrijddag zijn Erwin Roks en Maarten van der Zwan er om de mannen te coachen. Dit team staat ook altijd klaar om FC Lisse waar nodig is te helpen. Zo zijn de jongens regelmatig scheidsrechter bij wedstrijden. Ook voor nieuwe spelers staan ze de JO15-7 altijd open.

Op de foto staan boven van links naar rechts: Coach Maarten van der Zwan, Ryan, Aaron, Quint, David, Finn, Gijs, Luuk en Hosam. Beneden v.l.n.r. Stan, Yoran, keeper Daan, Jeremy, Kevin, Fady en Yasin. Frank Paff en Erwin Roks waren helaas verhinderd wegens werkzaamheden.

 

  • FC Lisse

Geef jouw reactie