Uitslagen

Teylingen morst twee punten tegen Stompwijk

RKVV Teylingen heeft tegen Stompwijk’92 verzuimd om drie punten binnen te halen. In eigen huis bleven de Sassenheimers steken op 1-1. Voor rust had de ploeg van Marc van Wonderen de klus al lang kunnen klaren door de vele kansen die het in deze matige wedstrijd kreeg.

Het enige doelpunt van Teylingen viel voor rust en kwam op naam van wie anders dan Jaap Zwetsloot. Voor de clubtopscorer was het zijn twaalfde treffer van het seizoen. Halverwege de eerste helft scoorde hij. Zwetsloot had ook de 2-0 op zijn schoen, maar miste.

En dan geldt die wet nog steeds, als jezelf niet scoort doet een ander het wel. Prompt scoorde Stompwijk’92 de gelijkmaker halverwege de tweede helft middels Enrico Geus 1-1. De formatie van Van Wonderen speelde te onnauwkeurig om weer een bres te slaan. Bovendien verdedigde Stompwijk”92 alert en gaf de tweede helft minder weg. Teylingen had na de gelijkmaker ook pech met een bal tegen de lat.

Topscoorder Jaap Zwetsloot: ‘Dit resultaat is te mager. Ik had van ons meer verwacht. Het is er niet uitgekomen terwijl we mogelijkheden zat hebben gehad. Dit gelijkspel is een teleurstelling voor het team. We hebben een grote kans om op 2-0 te komen en een foutje van ons doet ons de das om. We hebben drie grote kansen gehad. Die waren echt 100 procent en is het jammer dat die er niet ingaan. Als het met de rust op 2-0 hadden gestaan, hebben we het in de tweede helft veel gemakkelijker.’