433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

DSOV nog lang niet veilig na verlies tegen concurrent DCG

S.V. Hoofddorp en R.K.S.V Pancratius mogen allebei blijven hopen op een ticket voor de nacompetitie richting de eerste klasse. De derby op De IJvelden eindigde zondag met 1-1 onbeslist. DSOV moet vrezen voor extra duels. In Amsterdam bleek concurrent DCG met 2-1 te sterk. De winnende treffer viel in de blessuretijd.

De Vijfhuizers moeten nu in de resterende twee wedstrijden een kloof van vier punten zien te overbruggen en hebben ook nog een veel minder doelsaldo. Het gevaar van rechtstreekse degradatie ligt ook nog op de loer. De voorsprong op ZSGOWMS en Quick 1890, zondag de tegenstander, is ook slechts vier punten.

Debutant SV Hillegom kan deelname aan het competitietoetje in 1A vergeten na de 2-1 nederlaag tegen Zeeburgia. Voor VV Zwanenburg (4D) en zeer waarschijnlijk ook SV DIOS (4A) krijgt het seizoen wel een verlenging. Teylingen (2C) hoopt dat in de resterende twee wedstrijden juist te voorkomen. Een punt tegen de aanstaande kampioen in Den Hoorn hielp zeker mee. Voor de Sassenheimers hadden dat er ook drie kunnen zijn. Een 2-1 voorsprong, via twee treffers van Tom van der Vlugt, werd vlak voor tijd uit handen gegeven.