KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Katwijk en AFC openen seizoen met onderlinge clash

De KNVB heeft de indeling en het competitieprogramma van het komende seizoen in de tweede en derde divisie naar buiten gebracht. Door de uitbraak van de coronacrisis werd het amateurvoetbal in Nederland stopgezet en niet hervat en zodoende zijn er in de indeling geen veranderingen in de top van het amateurvoetbal.

In het weekend van 21 en 22 augustus worden de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen afgewerkt. De meest opvallende duels voor de clubs uit onze regio in de tweede divisie zijn de kraker op sportpark Goed Genog in Amsterdam tussen AFC en Katwijk en het treffen tussen Noordwijk en de Koninklijke HFC.

Rijnsburgse Boys opent met een uitduel in Veenendaal tegen GVVV.  Quick Boys fungeert als gastheer voor Kozakken Boys. Op de 4e speeldag, zaterdag 11 september, staat de eerste clash in de Duin- en Bollenstreek tussen Rijnsburgse Boys en Katwijk op het menu. Zaterdag 25 september is de derby tussen Quick Boys en Noordwijk en op 16 oktober treffen Noordwijk - Rijnsburgse Boys elkaar. Twee weken later staat Katwijk - Noordwijk geprogrammeerd.

FC Lisse begint de competitie in de derde divisie op 21 augustus met een thuisduel tegen ACV uit Assen. Ter Leede opent in Rijssen tegen Excelsior’31. Een week later is al het eerste onderling duel op De Roodemolen in Sassenheim.VVSB start de 21e met een uitbeurt tegen Staphorst. SJC opent op 29 augustus het nieuwe seizoen in de hoofdklasse met een thuiswedstrijd tegen Alcides

  • Katwijk
  • AFC
  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • Noordwijk
  • Rijnsburgse Boys
  • Koninklijke HFC

Geef jouw reactie