KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Oud ETO'ers en Hoofddorp Boys spelers treffen elkaar

Op zondag 13 oktober a.s., circa 5 jaar na de laatste reünie, zullen de ETO’ers van 1963-69 en de eerste lichting SVH’ers van 1970-71 elkaar weer ontmoeten op sportpark De IJvelden in Hoofddorp. In 2014 beleefden ongeveer 40 oud -voetballers met hun partners een geweldige dag. Op dat moment werd afgesproken om te proberen om deze over vijf jaar te herhalen.

Dat het belangrijk is tradities in ere te houden, staat buiten kijf en daaraan periodes verbinden, een must! In de afgelopen jaren moesten de ETO’ers afscheid nemen van Sjors Sodenkamp, Piet van den Kommer, Jan Ramkema, Sijf Oldenburg en kortgeleden Floor van Goethem. De hechte groep werd zodoende weer kleiner en uitstel was geen optie. Bij de oud- SVH spelers, die gemiddeld natuurlijk wel wat jonger zijn, is het verloop gelukkig een stuk kleiner.

Het spreekt vanzelf dat de reünisten, ook de vrouwen van de overleden spelers worden uitgenodigd, elkaar weer het nodige te vertellen hebben. Het zal dan zeker gaan over de eigen voetbal periode, maar ook over de locaties, feestjes, successen en oude helden van het Hoofddorpse voetbal verleden. Bij de ETO ouderen zullen de namen van Dennis Dekker, Henk Roodzand, trainers Henk Wenderhold en oud- voorzitter Henk Pleij en meer, vanzelfsprekend langs komen. De Hoofddorp Boys coryfeeën zullen zich zeker de broers Rinus en Cees van Kalmthout, Mees en Toon van den Peet en Goof Stolwijk herinneren, maar ook de kortgeleden overleden Siem Lamers niet vergeten zijn. Zij zullen ook veelvuldig in de gesprekken genoemd worden.

De reünisten worden rond 13.00 uur op het sportpark De IJvelden, het thuishonk van de huidige eersteklasser, ontvangen door het bestuur van S.V. Hoofddorp. Een belangrijk deel van de middag zal de Haarlemmermeerse derby gezamenlijk bekeken worden. De middag wordt afgesloten in een plaatselijke restaurant.

  • SV Hoofddorp
  • reunie

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement